UŽAS- ĐORĐE DAVID ŠOKIRAO IZJAVOM, OTVORENO PROGOVORIO O SVEMU PRVI PUT- DOBIVAM PRETNJE DA ĆE ME UBITI, A EVO I ZAŠTO (FOTO)

0

Kada su u pitanju Zvezde Granda, zna se da je to najpopularnije televizijsko takmičenje na ovim našim prostorima u kojem veoma važnu ulogu imaju članovi žirija, odnosno mentori. mnogima nije bilo jasno kada je član žirija prije par godina postao i roker Đorđe David, ali s vremenom je pokazao da je Saša Popović sa njim napravio zaista odličan potez

Ovih dana je Đorđe u medijima otkrio da sve češće dobiva velike prijetnje na društvenim mrežama, pa i prijetnje smrću, jer oni koji su mu nekada bili fanovi smatraju da je učešćem u Grandu izdao rok, ali je i dodao da se ne plaši za svoj život jer se vodi onom starom narodnom da ”pas koji laje, ne ujeda”, pa je rekao i ovo:

 

” Dobivam prijetnje da će me ubiti, prebiti i svašta nešto raditi jer sam izdao rokenrol, ali meni je sve to simpatično. Pa ne mogu svi da te vole. Neki te pljuju, neki hvale, ali to samo znači da intrigiraš ljude, što je dobro za posao. Glupo je očekivati da se svima dopadneš”