Uz korištenje ovog domaćeg sapuna ćete uspjet skinuti sve dlake sa tijela: Nije vam više potreban ni brijač, vosak, a ni trake (Video)

0
51

Dosta djevojaka ne voli toliko ljeto jer tada dolazi period kada moraju skidati dlake sa tijela stalno i to im već postaje naporno. Svaka žena zna koliko je to mukotrpan posao, a mi vjerujemo da dosta djevojaka gleda po internetu tražeći način kako da jednostavno uklone dlake, a to je glavni razlog zbog čega smo mi odlučili da podijelimo sa vama ovu metodu koja će vas riješiti dlaka.

Radi se o jednom bezbolnom i odličnom rješenju od kojeg će vaša koža napokon da postane glatka i mekana, a sami ćete napraviti sapun koji će vam pomoći u tome. Potrebno vam je nekoliko sastojaka od kojih su: nekoliko kapi eteričnog ulja kojeg želite, četvrtina šolje aloa vere gela, četvrtina šolje tople destilovane vode, četvrtina šolje tečnog kastilj sapuna, plastična flaša od tečnog sapuna, jedna velika kašika bademovog gela.

Priprema se na veoma lagan način, a potrebno je da prvo ubacite u jednu posudu sve sastojke koje smo vam naveli, a poslije toga da ih dobro izmiješate. Nakon što to uradite, onda ćete dobiti mješavinu koju je potrebno samo prebaciti u flašu. Prilikom svakog tuširanja možete da koristitite ovaj sapun, te ćete na taj način da se riješite dosadnih dlačica na vašem tijelu.

Ovaj sapun možete koristiti dva mjeseca i onda napravite novi,  Sve ćete to završiti veoma brzo i nećete se više morati brinuti preko ljeta da svaki dan morate brijati tijelo. Pogledajte također ovaj video ispod u kojem možete saznati detaljni postupak korištenja ovog sapuna i biti samo još jedna zadovoljna mušterija: