UVIJEK JE VOLJELA DA POZIRA! Danas je jedna od NAJLJEPŠIH PJEVAČICA, a kao beba je IZGLEDALA OVAKO! (FOTO)

0

Kćerka poznate pjevačice , Anastasija Ražnatović , koja je krenula majkinim stopama , objavila je fotografiju iz djetinstva i razniježila mnoge. Naime , njen privatni život uvijek je glavna tema javnosti , a važi za trendseterku i nasljednicu popularne majke Cece.

 

Već dugo je Anastasija u emotivnoj vezi , a svoje pratioce na Instagramu je iznenadila fotografijom kada je bila beba. Već tada su mnogi pričali da će Anastasija sigurno biti velika zvijezda , a kako je pjevačica izgledala u tom periodu , pogledajte na fotografiji u nastavku.

Anastasija Ražnatović je veoma poznata u Hrvatskoj , gdje ima i mnogo fanova , i trenutno je u top trendingu u Hrvatskoj , pa su tako mediji odlučili da pitaju Cecinu nasljednicu da li bi ikada zapjevala u Hrvatskoj s obzirom da je njenoj majci tamo ulaz zabranjen i nikada još nije održala ni jedan svoj koncert Hrvatima. Anastasija je na to pitanje odgovorila da ne zavisi to samo od nje , da će gledati da udovolji svojim fanovima , samo ako njena sigurnost ne bude dovedena u pitanje.