Uvijek je padao na starije- Nakon Severine, Igor počeo da juri svoju bivšu ljubav, NAŠU POZNATU GLUMICU- NIJE MOGAO DA SKINE POGLED SA NJE (FOTO)

0

Kao što je poznato, Severina je bila u braku sa Igorom Kojićem, poznatom po tome da je sin pjevača Dragana Kojića Kebe. Ipak, taj brak nije potrajao, a nedavno su se Igor i Severina i zvanično razveli. I dok Severinu uveliko već povezuju sa nekim muškarcima, čini se da ni Igor ne sjedi skrštenih ruku.

Prema pisanju nekih medija, mada mu je razvod teško pao, i Igor je krenuo dalje sa svojim životom, a njegovu pažnju je privukla i njegova bivša ljubav, poznata glumica Katarina Radivojević, sa kojom je navodno i bio nekada u vezi i koju je ostavio kada se zaljubio u Severinu. Njih dvoje dugo nisu bili u kontaktu jer je Katarina bila u Americi, a prije par dana su se sreli u jednom beogradskom restoranu gdje su imali veoma ugodan razgovor

Kako kažu svjedoci, Igor nije mogao da skine pogled sa Katarine, te je počeo da joj šalje poruke, a izvor je rekao da nije siguran da mu je Katarina odgovorila na njih. Ipak, Katarina nije u vezi, pa je po tome Igoru slobodan put da opet nešto pokuša sa svojom bivšom ljubavi.