UTRLJALA KROMPIR ISPOD PAZUHA i otkrila trik za kojim ŽENE ČEZNU godinama: KAKO RANIJE OVO NISMO ZNALI?

0

Usred depiliranja, brijanja i svih ostalih iritacija kojima je pazuh redovno izložen, koža često postaje tamna, a riješenje se nalazi u vašoj ostavi.

Tamna koža ispod pazuha mnogim ženama i djevojkama itekako smeta, i često zbog toga ljeti ne nose majice na bretele. Dobra vvijest je da ovo može da se sredi vrlo jednsotavno, a jedan od trikova je onaj sa krompirom.

Ova povrća sadrži enzime koji se vijekovima koriste za izbjeljivanje kože, pa je tako pasta od krompira jedan od najpopularnijih trikova za sređivanje tamnih podočnjaka.

Upravo ovo svojstvo krompira će vam pomoći da ovog ljeta imate pazuhe zbog kojih se nećete stidjeti da dignete ruke u vazduh.

Sve što treba da uradite je da običan krompir narežete na kriške, a onda istrljate pazue par minuta. Ostavite sok da odstoji nekih desetak minuta, kako bi enzimi odradili svoje a onda isperite. Najbolje bi bilo da ovo radite svaki dan, a ukoliko imate baš tamne pazuhe možete i dva puta da ponavljate. Već poslije sedam dana ćete da primjetite rezultate.