Usvojila je dječaka za kojeg je mislila da je poseban: Poslije 27 godina on je uradio nešto za nju za što je nastavila život…

0
48
Usvojila je dječaka za kojeg je mislila da je poseban Poslije 27 godina on je uradio nešto za nju za što je nastavila život...
Usvojila je dječaka za kojeg je mislila da je poseban Poslije 27 godina on je uradio nešto za nju za što je nastavila život...

Sva djeca trebaju imati svu ljubav od svoga roditelja bez obzira šta to dijete uradi. Ali to nije uvjek slučaj koji se ponavlja kod svakog roditelja. Ingeborg je jedna žena koja je odlučila da maloj bebi pruži život kakav zapravo zaslužuje.

Mnogi dječaci i djevojčice su odrastali u lijepom okruženju zahvaljujući njoj, no ipak se niko nije istako kao dječak kojeg je usvojila davno po imenu Jordan.

Već kada ga je prvi put pogledala, odma je znala da ga mora usvojiti i brinuti se za njega. Prošlo je 20 godina kako je Ingeborg dobila vijesti koje nisu bile tako dobre za nju.

Uspostavljena joj je bolest bubrega a preživila bi samo tako ako bi dobila novi bubreg. Dječak kojeg je usvojila davno, Jordan je čuo šta se desilo a onda je zna kako on njoj mora pomoći kao što je i ona njemu spasila život.

Testirao se u bolnici kako bi sigurno znao da je zdrav i da može da bude njen donator. Ona nije o tome imala pojma te je bez ikakvog razmišljanja on imao čvrstu odluku da joj spasi život i da svoj bubreg.

Odhranila ga je bez razmišljanja i ikakve muke pa je on zato odlučio vratiti uslugu a kako on kaže to je bilo najmanje što je mogao uraditi za nju poslije svega.

Zovu ju svojom majkom a onda je došao dan kada je to trebao uraditi, poslije nekog vremena su se oboje oporavili od operacije i zajedno nastavili da uživaju u radostima života.

Cijela ta priča je zabilježena u videu a kada i sami pogledate video onda ćete shvatiti šta je iskrena ljubav majke i sina.Njihova priča je postala prilično popularna i brzo se širi.

Iako nisu u srodstvu, za ovo se može reći da je prava ljubav između majke i sina. Ipak ne postoji mnogo ljudi koji uradili nešto ovako za svoje bližnje no Jordana to nije zanimalo kao zdravlje njegove majke.

 

Pogledajte video: