Usvojila djevojčicu pa onda uradila DNK testiranje! Rezultat je ostavio u šoku cijelu porodicu…

0
21
Usvojila djevojčicu pa onda uradila DNK testiranje! Rezultat je ostavio u šoku cijelu porodicu...
Usvojila djevojčicu pa onda uradila DNK testiranje! Rezultat je ostavio u šoku cijelu porodicu...

Poznata je ta uzrečica kako krv nije voda ali za par Stacy i James koji su iz Missourija to nisu bile samo riječi niti obična uzrečica. Cijela njihova priča je počela nakon toga što su odlučili da usvoje jedno dijete.

Nakon što su obišli dom za nezbrinutu djecu onda im je privukla pažnju jedna djevojčica koja se zvala Elliana. Ta mala djevojčica je boravila u Kineskom sirotištu.

Par je bio u braku već punih 23 godine a tek kada im je započeo brak, odma su znali kako nisu sposobni da dobiju dijete. Već nakon par godina, stvari su išle na bolje a tako su dobili tri sina.

Nazvali su ih Matthews, Kyle i Andrew ali Stacy je htjela već odavno da usvoji jedno dijete kada budu mogli. Odredili su kako baš žele da usvoje dijete iz Kine pa su kontaktirali jednu porodicu.

Već na prvi pogled su osjećali kako je mala Elliana baš pravo dijete za njih. Djevojčica je imala neku vrstu poremećaja u mozgu ali to ih nije nikako sputavalo da ju preuzmu sebi i pruže joj topao dom.

Morali su da prođu kroz neke pretrage u bolnici a kada su to završili onda je bilo vrijeme da se pridruži ostatku njene buduće porodice. Jedan par je vidio kako su oni usvojili djevojčicu iz Kine a tako su i oni odlučili da urade isto.

Ta druga porodica živi blizu njih i inače su se družili a kada su upoznali ove dvije usvojene djevojčice one su se sprijateljile. Postojalo je nešto oko tih djevojčica što ih je zaintrigiralo jer su one ličile.

Neki bi im govorile iz šale da su sestre ali šanse za to su bile izuzetno male. Kako su njihove porodice počele da malo detaljnije zagledaju onda su primjetili kako je zapravo to moguće jer su našli neke sličnosti među njima.

Odlučili su da urade DNK test a kada su došli rezultati onda se pokazalo kako su te djevojčice sestre. Sada su mnogo bliske a sva sreća je da su pronašle jedna drugu i da su zbrinute u dobrim porodicama.