Ustala sam u 5:37, moram oprati kosu jer mi dolazi on: Potresna ispovijest Severine o tome kako joj je sada bez sina (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Ustala sam u 5:37, moram oprati kosu jer mi dolazi on: Potresna ispovijest Severine o tome kako joj je sada bez sina (FOTO)

Vijest o kojoj se baš mnogo pisalo i govorilo u posljednje vrijeme je svakako vijest da je poznata pjevačica Severina Kojić izgubila starateljstvo nad svojim sinom Aleksandrom, koji je dodijeljen svome ocu Milanu Popoviću, srpskom biznismenu i bogatašu. Severina sada, odlukom suda u Hrvatskoj ima pravo da viđa sina samo dva dana u sedmici po nekoliko sati, te svakoga drugoga vikenda, čime ona nije nikako zadovoljna i već je u nekoliko navrata preko medija izrekla svoje nezadovoljstvo odlukom, te sumnjom da je sudstvo u Hrvatskoj korumpirano

I javnost se podijelila u vezi ovoga slučaja pa su mnogi na Severininoj strani, i smatraju da je velika greška oduzeti dijete majci, mada ima i onih koji su mišljenja da je presudan u ovoj odluci bio Severinin  način života koji je prepun skandala i afera koji mogu biti veoma stresni za maloga dječaka. Ovih dana je Severina podijelila sa svima i jednu svoju ispovijest, a radi se o njenim osjećajima prije nego li će njen sin po prvi puta doći kod nje za vikend, a sve vam prenosimo u cijelosti:

‘Budim se u 5.37, subota je, suprug kaže spavaj još malo. Poljubim ga i kažem, ne, moram kosu oprati, on nam dolazi. Aleksandar mi kaže uvijek da voli zaspati uz moju mirisnu kosu i jer sam topla i meka. Kosu sušim, gledam se, a u ogledalu vidim ženu koja kaže osuši kosu, našminkaj se, kućnu haljinu obuci koju on voli, dolazi ti on. Moj sin u 10 sati dolazi, moje misli se odjednom rasprše, on se pretvara u svaku moju misao, svaka moja misao se u njega pretvara.

Moja mama me oko 7.15 zove, dalmatinski viče, Aloo, dolazim i ja iz Splita. I moja mama mi dolazi, mojoj sreći nema kraja, mislila sam da je moja kuća, kuća bez srca. Čudila sam se uvijek kako je moja majka znala da mi doda maramicu prije nego li kihnem , znala je kad ću se razboljeti, ali i po zvonu je znala koju sam ocjenu u školi dobila. Imala je posebne moći znanja, sad, kad sam i ja majka, sada i ja jednostavno znam sve to, i shvatam sada moju majku i sve njene borbe koje je imala sa mnom, sada kada ja vodim najveću borbu oko svoga sina”

 

 

 

Oglasi – Advertisement