Uspjela sam da muža preotmem od ljubavnice: Upotrijebila sam par jednostavnih trikova, a niko to nije očekivao od mene (FOTO)

0
1303

Svjedoci smo da svakoga dana čujemo sve više vijesti o propastima nekih brakova i veza za koje smo smatrali da su možda i najveće i najčvršće veze za koje znamo. Očito je da je u svijetu sve više razvoda, ali sa vama dijelimo ispovijest žene koja je skoro odustala od svoga braka, ali je ipak na kraju odlučila da se bori za njega iako je njen muž imao ljubavnicu. U svojoj ispovijesti je objasnila i kako je to napravila i preporučila je i drugim ženama da urade to na sličan način ukoliko se nađu u situaciji kao ona:

”Muž i ja smo se upustili u bračne vode nekako odmah poslije završetka fakulteta. Tada smo još bili jako mladi i neiskusni, ali smo se voljeli ludo. Nažalost, nakon rođenja djece i mnoštva problema, naša ljubav je na neki način počela polako da blijedi. Skoro da nismo ni komunicirali, samo ono što moramo oko djece. Sve je to bio dovoljan razlog da muž nađe ljubavnicu. Mislila sam da ću biti ljuta i bijesna, međutim nisam ništa osjetila.”

Dalje u svojoj ispovijesti ona objašnjava dalji razvoj situacije, ako je mislila da su zaista došli do kraja, i kako se sve na neki način u sekundi promijenilo:

”S obzirom da više nismo bili tako bliski, počeli smo polako razgovarati o razvodu. Međutim tada sam shvatila da sam jako ljubomorna na njega radi te nove djevojke. Jednostavno se u meni stvorila želja da ga zadržim i tada sam shvatila da ne želim razvod. Nisam mu rekla da znam o njegovoj prevari. Odlučila sam da se ponašam kao u filmovima. Uvela sam nekoliko promjena, promijenila sam frizuru, parfem i garderobu. Da budem iskrena, odmah je primjetio razliku, ali nije ništa komentarisao. Tada sam odlučila da preduzmem posljednje korake. Jednog vikenda sam mužu rekla da izlazim vani na jedan događaj i da ću se kući vratiti kasno. Te sam noći sa prijateljicom otišla da pogledamo film, zatim smo otišli u kafić, i nakon toga smo prošetale gradom. Radila sam sve samo da ostanem što duže vani.”

Na kraju svoje priče ona je otkrila i koji je bio konačni rezultat njene zavjere i kako se sve to na kraju završilo:

”Kada sam krenula kući upotrijebila sam posljednje oružje. Na sebe sam stavila muški parfem koji sam kupila, i malo razmazala ruž. Muž je odmah primjetio nepoznati parfem i moje “dobro” raspoloženje. Izgleda da je bio ljubomoran. Sljedećeg dana je na svoju inicijativu pokrenuo razgovor o nama. Dugo smo se prepirali, ali smo na kraju došli do zaključka da bi bilo dobro da se borimo za naš brak. Na tako jednostavan način sam uspjela da muže otmem id njegove ljubavnice. Sve ću dati od sebe, samo da je se više nikad ne sjeti.”