Ušla u slastičarnu i počela galamiti na prodavačicu! Govorila kako su kolači pokvareni a kada je otvorila kutiju onda je nastao skandal…

0
13
Ušla u slastičarnu i počela galamiti na prodavačicu! Govorila kako su kolači pokvareni a kada je otvorila kutiju onda je nastao skandal...

Žena koja radi u ovoj slastičarnoj je inače majka od četvero djece a njeno ime je Sharon. Mnogo se trudi u svome poslu i radi sve kako bi zaradila što više novca za svoju djecu.

Ipak ju je u zadnje vrijeme krenule loše i pogodile su ju razne tragedije. Uspostavljena joj je dijagnoza raka jajnika a pored svih tih problema, njen mlađi brat je preminuo.

Sve je išlo ka gorem jer joj se i sin razbolio i dobio degenerativnu bolest. Računi iz bolnice su se gomilali a nikako nije mogla pronaći način kako bi zaradila više novca da otplati te račune.

Radila je više smjena kako bi riješila makar dio tih dugova a zbog toga nije mogla da provodi vrijeme sa svojom djecom koliko je zamišljala. Za njenu priču je čulo par ljudi pa se to sve više širilo ali pored toga je za to čula jedna radio stanica iz Australije.

Osjećali su se kao da imaju potrebu da urade nešto za nju. Voditeljica te emisije je ušla u taj kafić a niko nije znao da je došla tu baš s namjerom. Zbog toga je spremila jedan tajni plan sa žestokom namjerom.

Sav taj događaj je snimala sa kamerom njena ekipa a onda je došlo vrijeme da se ostvari taj plan. Krenula je do prodavačice i spremila ozbiljan govor gdje ju je i napala.

Sharon je reagirala pozitivno i htjela je da zadovolji mušteriju pored toga što se ona ponašala tako. Voditljica joj je rekla kako su kolači koje je kupila u toj slastičarnoj pokvareni i da ih treba sama probat kako bi vidjela da su stvarno pokvareni.

Video je dostigao preko tri miliona pregleda a kada i sami pogledate o kakvom se iznenađenju radi kada otvori kutiju onda ćete vidjeti o čemu se radi. Pogledajte ovaj video njene reakcije kada je otvorila kutiju: