URNEBESNO- ŽENA GA NA SVADBI VRATILA NA FABRIČKE POSTAVKE- Zbog njenog poteza cijela Srbija plače od smijeha- TAKO SE TO RADI (VIDEO)

0

Kada su svadbe i vjenčanja ili neke slave na ovim našin balkanskim prostorima u pitanju, onda je opšte poznato da je nekako tradicija da se u mniogim dijelovima Balkana, posebno u Srbiji sve to odradi na ”nivou” , ali veoma često na svadbama možemo da vidimo samo zabavne i komične stvari, posebno među gostima

Tako je na društvenim mrežama se pojavio urnebesni snimak jednoga slavlja pod šatorima, a naslov videa je “kad se zamisliš, a žena te vrati u stvarnost”. Jedna gospođasnimajući je primijetila da je njen muž negdje malo odlutao sa mislima, pa ga je ona sa samo jednim svojim potezom vratila u javu.

Naime, kada je pjevačica bila prišla stolu za kojim je sjedio njen muž, ovaj uopšte nije obraćao pažnju na sve to, pa ga je njegova supruga tresnula po ruci, kao znag da bi trebao da počne da se veseli i da ispoštuje muziku, što je on i napravio te je u sekundi počeo da igra i da se veseli. Ali ovaj muškarac nije ni slutio da ga se snima, te da će ovaj njegov snimak reakcije da postane pravi hit na društvenim mrežama, te da je nasmijao mnoge koji su pogledali ovaj snimak. A na fotografiji su samo neki od komentara na snimak.