URADITE OVAJ TEST: Pronađite dvije skrivene mačke ispod 30 sekundi?

0
144

Zadatci koji su predstavljeni vizuelno se mogu nekada poigrati na našim umom i poremetiti ga. Veoma je važno da ga zato trenirate kako bi ostali fokusirani. Moć percepcije može početi slabiti a uz pomoć ovakvih zadatak ćete najbolje razvijati moždane vijuge i tako ćete vježbati mnoge stvari.

Zato smo odlučili da vam postavimo jednu zagonetku koja bi vam se mogla svidjeti. Način da je riješite će zavisiti od vas a ako se dovoljno potrudite i razmišljate na drugi način onda ćete i primjetiti da ju zapravo nije tako teško riješiti.

Kao što se može vidjeti na fotografiji ispod, ona je naslikana u dnevnom boravku. Na njoj se zapravo dvije mačke koje su sakrivene a na vama je da ih pronađete. Kreator fotografije je zaista sakrio dvije mačke.

Zadatak je zapravo jednostavan a vi morate pronaći te skrivene mačke za 30 sekundi a saznat ćete i sami da li možete to isto uraditi. Nadamo se da ćete uspjeti da date pravi odgovor na ovu zagonetku. Uporedite vaš odgovor sa ostalima a tako ćete najbolje naći odgovor na ovu zagonetku.

Pogledajte sliku a ako ste riješili za manje od 30 sekundi onda ste pravi stručnjak:

Sada trebate dati iskren odgovor, da li ste uspjeli da pronađete mačke? Nije ih teško pronaći a da li ste uspjeli? Ako niste uspjeli da pronađete mačke onda ćemo vam reći da je jedna od mački na podu a tačnije ispred nogu od gazde.

Druga mačka se nalazi u krilu od vlasnice koja ju mazi kao što možete primjetiti. Pratite nas svaki dan za još mnogo zanimljivog sadržaja.