Uradila sam nešto veoma glupo na vjenčanju svoje sestre: Ne znam da li treba da ovo bilo kome priznam, samo znam da mi je bilo veoma lijepo (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Uradila sam nešto veoma glupo na vjenčanju svoje sestre: Ne znam da li treba da ovo bilo kome priznam, samo znam da mi je bilo veoma lijepo (FOTO)

Odnosi unutar jedne porodice dosta često znaju da budu veoma komplikovani, i bez obzira što je sve to jedna krv, kako se to kaže, ipak ni takvi odnosi nisu imuni od laži, prevara, podmetanja, pa tako često imamo priliku da vidimo kako djeca sa roditeljima godinama ne pričaju i nemaju nikakav kontakt ili kako braća i sestre ne pričaju, ne mogu očima da se vide iz raznih razloga. Nisu rijetki slučajevi i da sestre jedna drugoj preuzimaju partnere i muževe, a i kod braće je slična stvar samo sa partnerkama. Tako nešto govori i ova iskrena ispovijest jedne mlade djevojka koja je napravila nešto za šta nije ni mislila da je sposobna:

” Poljubila sam sestrinog muža i to ni manje ni više nego na dan njihovog vjenčanja. Toliko me je sramota da ovo ikome kažem da ne misle kako sam sišla sa uma. Nikada nisam govorila previše o sebi kako ljudi ne bi stekli pogrešnu sliku o meni. Naime, redi se o sestrinoj svadbi na kojoj je bilo jako mnogo zvanica. Veselje se održalo u jednom restoranu na autoputu Beograd – Niš. Inače imam malo viška kilograma, ali imam uzak struk, lijepo mladalačko lice na kojem se ne vide bore. Međutim moja je sestra sušta suprotnost u odnosu na mene, zato sam i došla na ideju da vam ispričam ovu priču.”

U nastavku svoje ispovijesti ova djevojka priča kako je išao razvoj cijele situacije koji je doveo do toga da je napravila nešto na šta nije baš ponosna, ali se dogodilo i sada više ne može da vrati stvari na staro:

” Ne znam kako ali je našla nekog mačo frajera, pravi alfa mužjak, i toliko joj se divim i zavidim što ga je uspjela naći. Dakle, na njenoj svadbi sam malo pila i nakon nekog vremena me je malo i uhvatilo. Igrala sam i plesala sa gostima. U jednom sam trenutku primjetila da me budući sestrin suprug gleda sa nekom željom u očima. Gledala sam i ja njega, ali bi on svaki put stidljivo skrenuo svoj pogled. Kako sam bila pod uticajem alkohola, odlučila sam otići u toalet da se malo osvježim.”

Nakon toga ona opisuje šta joj se sve dogodilo, a tu je i zaključak cijele priče, mada ona nije sigurna da li treba bilo kome da prizna šta je napravila, ili treba da se pravi kao da se ništa nije dogodilo:

”Malo sam popravila šminku, kad u jednom trenutku na vratima se pojavljuje sestrin čovjek. U jednom trenutku sam mu prišla da mu čestitam i poželim sreću u daljem životu sa mojom sestrom. U narednom momentu su se naše usne dodirnule. Samo smo se pogledali i vratili u salu na proslavu. Osjećam se mnogo loše, ne znam da li treba da kažem nekome šta se desilo.”

Oglasi – Advertisement