UPRAVO OBJAVLJENO! Poznati srbin ZARAŽEN KORONA VIRUSOM! Javio se iz BOLNIČKE POSTELJE, otkrio KAKVI SU PRVI SIMPTOMI(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

UPRAVO OBJAVLJENO! Poznati srbin ZARAŽEN KORONA VIRUSOM! Javio se iz BOLNIČKE POSTELJE, otkrio KAKVI SU PRVI SIMPTOMI(FOTO)

Iako smno mislili da je korona pri kraju i da ćemo uskoro da se vratimo normalnom načinu života, ipak nije tako. To povrđuju razni novi slučajevi širom regije, a nerijetki su slučajevi i da poznate osobe obole od korona virusa.

Tako je i jedan od najpoznatijih srpskih jutjubera Dušan Petrović nedavno saznao da je zaražen korona virusom, a ono što on ističe jeste da ni sam nije znao da je zaražen, jer nije znao sa kim je sve bio u kontaktu.
Međutim, osjetio je vrtoglavi i blagi proljev, a ujutro je već imao temperaturu, pa je se javio na Infektivni odjel i zatražio da uradi test koji je nažalost bio pozitivan.

On je u svojoj objavi na društvenim mrežaqma obavjestio svoje  fanova da je pozitivan uz jedan post “Ljudi, ozbiljno je, ne zezajte se”

Ovo bi trebao da bude dovoljan razlog da se zabrinemo i da što više poštujemo mjere koje su propisane kako bi što prije bili u mogućnosti hodati bez maski u ovo ljetno vrijeme koje nam dolazi.

Koji su vaši komentari na ovo?

Oglasi – Advertisement