Upozorenje za sve: Ako vam je posteljina U OVIM bojama, odmah je izbacite napolje – Nemate pojma koliko to može biti opasno – Kreacije Portal
Novo Savjeti

Upozorenje za sve: Ako vam je posteljina U OVIM bojama, odmah je izbacite napolje – Nemate pojma koliko to može biti opasno

U današnjem članku ćemo pričati o jednoj jako zanimljivoj stvari, a ona se tiče današnjeg vremena i toga da u današnje vrijeme imamo veliki izbor stvari za sve stvari. Bukvalno u svemu možemo da biramo od toga u kojoj boji želimo da top bude. Od toga koje boje će biti  kuća, namještaj, zidove, oblik kuće i tako dalje.

Velikom broj ljudi u životu dosadi klasična bijela boja, pa su onda skloni da žele unijeti malo boje u svoju kuću.

Svjesni smo toga da se u ranije vrijeme nije imalo puno izbora, i evo naprimjer imali smo posteljine koje su uvijek bile čisto bijele boje, a neke su samo imale neke ukrase, cvjetiće i to je moralo da bude prenapadno.

Međutim, danas mi možemo da pronađemo posteljinu u bilo kojoj boji, a između ostalog imamo u crnoj ili crvenoj boji.

Koliko god to estetski bilo lijepo, imati posteljinu u ovim bojama nije nimalo dobro za zdravlje.

Budite iskreni i recite nam da li ste ikada imali problema sa stjenicama i nadamo se da jer odgovor ne, jer smo svjesni toga kolike oni napasti mogu da budu.

One u većini slučajeva se znaju naći na krevetima i koliko god one ne nanijele direktno štetu čovjeku one su krive za masovne štete na kaučevima, krevetima, jastucima i tako dalje.


Upravo iz ovog razloga sprovedeno je jedno istraživanje gdje u testirali da li stjenice imaju afinitete na boje.

Oni su raznim mjerenjima došli su do zaključka da stjenice zapravo vole boje, pa se tako hrane nama dok spavamo, a upravo iz tog razloga nam se preporučuje da izbjegavamo tamnije boje posteljine među kojima su crvena i crna.

Recite nam svoje mišljenje? Da li ste znali za ovo?

Oglasi – Advertisement