Upoznala sam jednog momka preko interneta: Ni slutila nisam šta je u stanju da mi napravi- Toliko me je sramota da pomišljam i na najgore stvari (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Upoznala sam jednog momka preko interneta: Ni slutila nisam šta je u stanju da mi napravi- Toliko me je sramota da pomišljam i na najgore stvari (FOTO)

Malo je onih koji u današnje vrijeme ne koriste društvene mreže, pa tako na taj način obnavljaju neke davno izgubljene kontakte, pronalaze neke izgubljene prijatelje, ali i na isti način pronalaze i nove prijatelje. Mnogi društvene mreže koriste i za neke romantične stvari, pokušavajući da na taj način sebi nađu neku srodnu dušu, mada iza takvoga načina upoznavanja ljudi se kriju mnoge opasnosti, a u to se uvjerila i ova djevojka čija je priča podigla veliku prašinu na društvenim mrežama:

”Jedan lik mi se javio na Facebooku. Nisam ga znala uživo, ali sam ipak pristala da se dopisujem sa njim, jer se doimao simpatično. Nakon dužeg vremena i mog negodovanja, pristala sam da se vidim sa njim, i sve je bilo dobro dok nismo stigli kod njega u stan. Skuhao mi je kafu, malo smo popričali, zezali se. Onda mi se odjednom počelo spavati, noge su mi se oduzele, a u ušima mi je zvonilo. Rekla sam mu da se ne osjećam baš najbolje, ali mi nije dao da idem kući.”

Nakon toga ona ima neko polu-sjećanje, ali ne može da tvrdi da nije bila svjesna šta radi i čemu se prepušta, a dalje je situacija vodila ka sljedećim stvarima:

”Tu kod njega sam se malo odmorila, i onda smo se tu počeli maziti, da smo na kraju završili kod njega na krevetu. Bilo mi je zaista prelijepo. Međutim kada sam krenula kući, rekao mi je da za ovo nikome ne govorim jer dok se ne skontamo kuda ova veza vodi. Nije mi se javljao nekoliko sedmica. Mjesec nakon toga saznam da mu je u sobi bila kamera i da nas je čitavo vrijeme snimao kako se valjamo po njegovom krevetu. Sada me ucjenjuje da mu dam 10.000 eura, ili će snimak da okači na internet i da ga dijeli po društvenim mrežama.”

Djevojka se našla u očajnoj situaciji gdje može biti javno osramoćena i obilježena za cijeli život. Žrtva je ucjene, novca nema, a po njoj ni policija nije opcija, jer može donijeti više problema nego rješenja:

”Ja para nemam, i kada mi je rekao to, od muke sam istrčala napolje na ulicu. Vozač koji je išao meni u susret nije uspio da zakoči na vrijeme, tako da me je udario i ja sam završila  u bolnici. Rekli su mi da sam slomila 3 rebra i da imam blaži potres mozga. Kada izađem iz bolnice vjerovatno će moj snimak već biti glavna vijest na internetu. Ipak sam odlučila da sve prijavim policiji, tako da ću ga za par dana vidjeti na sudu.”

Oglasi – Advertisement