UPOZNALA GA JE DOK JE BILA MALOLJETNA- VJENČALI SE TAJNO NA OSTRVU- Evo ko je muž MAJE BEROVIĆ sa kojim ČEKA DIJETE! (FOTO)

0

Pjevačica Maja Berović čeka prvo dijete sa suprugom Alenom Dragosavom, sa kojim je od svoje 17. godine. I mada su njih dvoje dugo zajedno, Maja se sa mužem rijetko kada pojavljuje u javnosti, pa većina njenih fanova i ne zna ko je on: „Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloljetna i ludo zaljubljena u čovjeka koji dolazi na moje nastupe“, ispričala je jednom prilikom Maja

Ipak, veoma brzo su njih dvoje počeli da se zabavljaju, a nakon toga i da žive zajedno:
„Nakon nekog vremena, shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo donijeli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog djeteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina poslije toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru“, rekla je pjevačica.

Njih dvoje su se vjenčali 2016. godine u pravoslavnoj crkvi u Grčkoj: „Moje vjenčanje nije bilo baš tako kako kažu „tajno“. Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno, eto, nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredijelila zato što je on za mene jedno od ljepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali želju da se vjenčamo u pravoslavnoj crkvi“ Inače, Majin muž je na samim počecima vozio kamione, a sada ima svoju firmu koja se bavi međunarodnim drumskim prijevozom svih vrsta roba.