UOPŠTE NE LIČI NA SEBE: Severina objavila fotografiju svi su ubijeđeni da se IZOPERISALA: Šta joj je sa licem?

0

Proteklih nekoliko mjeseci  se špekulisalo o tome kako se razvode Igor i Severina Kojić. Igor se do sada nikada nije oglašavao kako bi potvrdio , odnosno negirao navode iz medija. Igor nije tip koji voli da se javno eksponira , i govori pred kamerama.

 

Međutim , Severina se oglasila na društvenoj mreži Instagram , i okačila post , kojim je ujedno i šokirala pratioce na Instagramu. Naime , Severina  je mnoge šokirala prije svega svojim izgledom , jer dugo se nije slikala u ovom izdanju , koji najčešće nazivaju prirodnim , samo što je na njoj opažena mala promjena , koja se baš i ne može takvom nazvati.

Da li je Severina pretjerano koristila filtere da bi dobila efekat mačijih očiju i podignutih jagodica , ili se ipak malo više zaigrala estetskim operacijama.

 

„Čija si tako ničija? Pitaš se dok svi bi da te imaju , kako oni hoće , a ne onako kako zaslužuješ. Misle da te znaju , šta ti stvarno treba , a sve je to daleko od tebe , sve te priče , pogledi i lica.“ Ovo je dio stihova koje je Severina napisala u svom postu.