UMRO SAM, PA SU ME REANIMIRALI: Oglasili se policajci čije je prebijanje zgrozilo Srbiju! JEDNOM ODSEKLI I UVO (VIDEO) – Kreacije Portal
Novo

UMRO SAM, PA SU ME REANIMIRALI: Oglasili se policajci čije je prebijanje zgrozilo Srbiju! JEDNOM ODSEKLI I UVO (VIDEO)

Beogradski Kurir je došao u posjed ekskluzivnog snimka sa nadzorne kamere kafića u Sremskoj Mitrovici, u kojem su 2017. godine brutalno prebijena dva policajca, Miroslav Manjoš i Vladimir Nedeljković. Poslije skoro 3 godine od pomenutog incidenta, pretučeni policajci su otvorili dušu i reklo da su rane zarasle, ali da i dalje osjećaju posljedice batina koji su nda njima počinili članovi kriminalne grupe iz Laćarka.

Miroslav Manjoš se poslije incidenta sa svojom porodicom odselio u Beograd, gdje trenutno živi i radi. Kaže da se nerado prisjeća pomenutog događaja nakon kojeg je dao otkaz u KPZ Sremska Mitrovica u koje je radio kao jedan od zatvroskih čuvara, ali da pomno prati suđenja zločincima koji su unakazali i njega i njegovog kolegu Vladimira. “Snimak koji ste objelodanili zaista ne bih mogao da komentarišem. Sve se na njemu vidi  i vidi se ko je kome i šta uradio. Ostatak teksta i video možete da pročitate ovdje.

Oglasi – Advertisement