Umjesto ljubavniku, poruku poslala svome šefu: Taman sam pomislila da sam se izvukla, kada mi je zatrašio ovo- Kada sam čula šta traži, kada nisam umrla od muke (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Umjesto ljubavniku, poruku poslala svome šefu: Taman sam pomislila da sam se izvukla, kada mi je zatrašio ovo- Kada sam čula šta traži, kada nisam umrla od muke (FOTO)

Svi mi više ili manje imamo mobitele, posebno ove pametne, koje ne ispuštamo iz ruku, na kojima stalno nešto tražimo  ili gledamo, i stalno se dopisujemo ili domunđavamo sa nekim ljudima, bilo da se radi o normalnim ili tajnim dopisivanjima. Često nas ta dopisivanja mogu dovesti i u neke neprijatne situacije, posebno  ako pojedine poruke dođu na pogrešnu adresu i kada se uz pomoću tih pogrešno poslanih poruka saznaju neke stvari o vama koje ne želite niko da zna, i kada ljudi koji su saznali te stvari žele da na loš način iskoriste situaciju.

Tako je i ova mlada djevojka, koja je inače u braku već nekoliko godina, ali ima i ljubavnika, greškom poslala poruku u kojem zakazuje sastanak sa svojim ljubavnikom, svome šefu, a da to nije ni znala, a kada joj je šef poslao poruku nazad ubrzo je shvatila u koliku se nevolju uvalila.

Ona je u poruci poručila svome ljubavniku da je njen muž otišao u posjetu svojim roditeljima te da ga nema, i da bi ona voljela da on malo dođe tu večer do nje. Na njen užas javio joj se njen šef koji joj je poručio da dobro pazi kome šalje poruke, na šta mu se ona počela izvinjavati i moliti ga da ove stvari nikako ne otkrije njenom mužu, a da će ona učiniti sve da se šefu to isplati, pa da će čak i raditi duže i više ako bude potrebno bez ikakve naknade.

Međutim, kada je dobila odgovor od šefa nije se baš nadala ovom njegovom zahtjevu a iz poruka možete da vidite kako se sve to na kraju i završilo.

Oglasi – Advertisement