UKUPNO ČETIRI MILIONA GRAĐANA SRBIJE PRIJAVILO SE ZA 100 EVRA Sutra počinje isplata! Podrška građanima, kada im je to najpotrebnije

0

Već prethodno su isplaćena sredstva za oko 1,7 miliona primaoca penzija i za oko 160.000 hiljada korisnika novčane socijalne pomoći.


Siniša Mali oglasio se i na svom Instagram profilu mali_sinisa:

Ukupno 4 miliona građana Srbije prijavilo se za jednokratnu novčanu pomoć u vrijednosti od 100 evra zaključno sa jučerašnjim danom, odnosno u poslednjih deset dana.
Isplata će početi sutra, dakle u ponedeljak 25. maja, i to tako što ćemo dnevno isplaćivati novac za oko pola miliona građana Srbije.


Kako smo već naveli, prethodno su isplaćena sredstva za oko 1,7 miliona primaoca penzija i za oko 160.000 hiljada korisnika novčane socijalne pomoći.
Prijava traje do 5. juna a možete da se prijavite i preko portala Uprave za trezor – na web adresi idp.trezor.gov.rs ili putem kontakt – centra na broj telefona 0800 101 100
Pružamo podršku svim građanima u trenutku kada im je to najpotrebnije.

Dakle kako je već navedeno isplata počinje sutra, odnosno ponedjeljak 25. maja. A dnevno će biti isplaćivan novac za oko pola miliona građana.