Ukoliko želite izgledati 10 godina mlađe poslušajte savjet ovog stručnjaka

0
48

Svi bi da izgledaju mlađe, ali nekada to nije tako lako postići kao što neki misle. U tome slučaju je potrebno obraćati pažnju na detalje, a ovaj stručnjak vam odaje nekoliko tajni svoga zanata koje mogu da vam promijene život. On je odao svoje trikove uz pomoć kojih izgledate mlađe bez plastičnih operacija.

Sherry Reynolds je inače direktor u jednoj kompaniji koja se zove “Barney Martin”, a prema njoj obična promjena boje kose može da vam pomogne dosta kod podmlađivanja jer ćete u tome slučaju da napravite varku izgleda. Zbog toga ukoliko koristite različite tonove smeđe, ili plave boje, onda to može da utječe na vizuelni izgled vašeg lica.

U tome slučaju će vam se istaći najljepši dijelovi lice, a svi nedostatci koje imate će biti prikriveni. Postoji jedna boja koja je izuzetna kada je pitanje podmlađivanja izgleda kod žena, a to je boja koja se zove “Bejbi plava nijansa”. Upravo je dobila naziv radi toga što bebe imaju takvu boju, što bi značilo da je ona svjetlija sa visokim odsjajem, te sa mnogo nježnim tonom koji će se savršeno uklopiti sa vašoj bojom kože.

Ukoliko ste vi ljubitelj malo više tamnijih tonova, onda je najbolje za vas da izaberete tzv. “brazilsku smeđu boju”, a to je boja koja inače nije previše tamna, a koja će vam dati prilično suptilan sjaj. Veoma važna stvar na vama su konture lice, a radi toga će ova tehnika istaći najljepše dijelove lica, pogotovo kada je pitanje usta, očiju, obrva, ili jagodica, a što ćete se sami uvjeriti.