Ukoliko ste pušač, ovaj eliksir od tri sastojka će da očisti vaša pluća od nikotina i drugih toksina kao niti jedan lijek: Svi se kunu da je eliksir savršen, a sve sastojke već imate u kući (RECEPT) – Kreacije Portal
Najnovije Prirodni lijek Savjeti Zanimljivosti

Ukoliko ste pušač, ovaj eliksir od tri sastojka će da očisti vaša pluća od nikotina i drugih toksina kao niti jedan lijek: Svi se kunu da je eliksir savršen, a sve sastojke već imate u kući (RECEPT)

Ukoliko ste strastveni pušač ili bivši konzument cigara, onda je vrlo vjerojatno da su vaša pluća dosta ispunjena raznim toksinima, a da biste ih očistili kako treba ne treba vam nikakvo čudo već samo treba da pripremite za sebe jedan napitak, za koji su vam potrebne samo tri biljke i to đumbir, kurkuma i luk, a ovo su svi sastojci koji su vam potrebni:

– 400 grama luka

– jedna litra vode

– 400 grama šećera (želite li zdraviju varijantu koristite med ili javorov sirup)

– dvije kašike kurkuma

– korijen đumbira veličine palca

Priprema ide na sljedeći način: U vodu stavite šećer, te vodu u šerpi stavite na vatru i postite da zakipi. U međuvremenu glavice luka narežite na četvrtine, isijecite i đumbir te sve dodajte u zašećerenu vodu. Kada cijela mješavina zakipi, dodajte i kurkumu, a onda mješavinu ostavite na laganijoj vatri. Ostavite tako da se kuha dok se mješavina ne smanji za pola, a zatim sve procijedite kada se malo ohladi i smjesu stavite u čistu staklenku, a kada se potpuno ohladi stavite smjesu u frižider i tu je stalno držite.

Upotreba ovoga, da ga nazovemo eliksira ide tako da uzimate dvije kašike ujutro, na tašte i navečer, dva sata prije obroka. Uzimajte tako dvije sedmice, a zatim napravite pauzu od 2-3 dana, pa opet nastavite sa uzimanjem, i svi oni koji su uzimali ovaj eliksir se kunu da su se njihova pluća preporodila a da su to pokazali i nalazi i snimci koje su kasnije napravili, mada je ipak na kraju najbolji lijek za sve da ostavite cigare i pušenje i manite se ćorava posla, ali za one koji nisu toliki karakter ovo je eliksir koji ih vraća među žive

 

 

Oglasi – Advertisement