Uhvatila sam sina jedinca da me svaku noć krišom gleda dok se tuširam: Odlučila sam da mu napravim nešto što nije zamišljao ni u snu (FOTO)

0

Ovih dana na društvenim mrežama se pojavila ispovijest žene, koja je priznala jedan veoma čudan odnos koji ima sa članom svoje porodice, a ispovijest je podigla veliku prašinu i izazvala veliki broj komentara i reakcija, koji su većinom veoma negativni, mada ima i onih koji ovu vrstu veze i podržavaju, a da bi vam sve bilo jasnije ispovijest vam prenosimo u cijelosti:

”Moje ime je Mila Đurđević i živim u malom mjestu blizu Banje Lauke. Nedavno sam navršila 42 godine i mogu reći da izgledam dobro, mnogi mi ne bi dali više od 30 godina jer sam u vrhunskoj formi i redovito treniram. Također se trudim održavati pravilnu prehranu, inače sam po profesiji profesor matematike. Udala sam se prije pet godina za svog supruga, i nisam imala ništa protiv toga da on u brak dovede i sina koji je imao gotovo 22 godine. Zove se Marko. Jednog petka nakon nastave, kad sam se veselila vikendu i bila iscrpljena, došla sam kući i vidjela da nikoga nema”.

Dalje u nastavku ove ispovijesti, žena opisuje daljnju situaciju

”Odmah sam otišla u kupaonicu. Uživala sam, osjećala sam se vrlo opušteno, trebalo mi je sve to nakon naporne sedmice u školi. Primijetila sam u jednom trenutku da su se vrata kupaonice otvorila , sasvim malo i ugledala sam na svoje veliko iznenađenje  Marka kako se sakrio i gleda me dok se kupam”.

Nije joj niti malo bilo prijatno što se sve to desilo, pa je otišla za posinkom da sa njim raspravi neke stvari:

”Bila sam šokirana kad sam kasnije otvorila vrata njegove sobe i vidjela kako se Marko zadovoljava. Na vratima se jasno moglo vidjeti kako ima ogromnu alatku. Bila je dvostruko veća od njegovoga oca. Kasnije smo sjeli da jedemo, a onda sam mu stavila šaku na bedra i tako je sve počelo. Spontano, prirodno, uskoro smo bili goli.Nismo razmišljali ni o čemu, predali smo se strastima, a sutradan smo razmišljali o posljedicama. Ne znam što se događalo u njegovom umu, ali on zasigurno ne želi da svome ocu upropasti brak Znam i da bi bilo ružno kad bi njegov otac samo znao što radimo ali jednostavno, sve češće je to jače od nas”.