Uhapsili prevaranta – obukao se u policajca i zaustavljao auta, a evo na kojim pravcima puta je to radio!

0
30

Čovjek inicijala V.S koji ima 44 godine, dolazi iz Brčkog a on je lišen slobode. Radio je nešto što se malo ko sjetio raditi. Na području od opštine Šipovo se predstavljao kao policajac ali naravnod da je to bilo lažno.

Predstavljao se kao policajac i zaustavljao vozila, kako je saopštila policijska uprava Mrkonjić Grada. U vrijeme 00:300 se obratio jedan čovjek policijskoj stanici od 39 godina.

Prijavio ga je iste noći, dok se vozio sa vozilom gdje ga je zaustavilo neko nepoznato lice sa korištenjem stop tablica. On je objasnio kako je taj čovjek imao na sebi zelenu uniformu.

On se predstavio kako je pripadnik federalne policije, te je nakon toga tražio lične dokumente od čovjeka. Pravi policijski službenici stanice Šipovo su imali saradnju sa Jedinocom za podršku uprave od Mrkonjić grada.

Policijske uprave su ga našli rano ujutru na mjestu Krčevine gdje je taj čovjek imao vozilo marke mitsubishi. Pored toga vozila je stojao nepoznati čovjek koji je na sebi imao zelenu uniformu.

U ruci je nosio stop tablicu, a nakon toga su uhapsili tog čovjeka. Kako su se okolnosti i činjenice izjavile, dežurni tužilac je naložio kako se osumnječeni nakon obrade treba pustiti na slobodu.

Bonus Vic:

Nekada sam ismijavao debele ljude, ali mi se to odbilo od glavu i sada sam ja debeo. Nakon toga sam ismijavao ćelave ljude, pa mi se i to odbilo od glave te sam ja sada ćelav. Sada sam odlučio da ismijavam samo bogate ljude.

Pratite nas za još mnogo korisnog, zanimljivog i informativnog sadržaja.