Uhapšen MONSTRUM iz Sremskih Karlovaca: Osumnjičeni(30) za silovanje devetogodišnjeg dečaka na žurci je NJEGOV ROĐAK(FOTO) – Kreacije Portal
Novo

Uhapšen MONSTRUM iz Sremskih Karlovaca: Osumnjičeni(30) za silovanje devetogodišnjeg dečaka na žurci je NJEGOV ROĐAK(FOTO)

Več smo na žalost pisali o ovoj temi prije par dana kada je 9 godišnji dječak prijavio svojoj majci bolove u donjem dijelu stomaka. Majka je gluhonijemog dječaka odvela kod doktora, da bi se tamo ustanovilo da je dječak više puta silovan. On je sa rođakom bio na rođendanskoj žurci, a naknadnim ispitivanjem došlo e do saznanja da se radi o A.P(30) koji je što je najžalosnije njegov rođak.Kako Tanjug saznaje on je dječaka u noći između 15 i 16 juna odveo uz pristanak roditelja na rođendansku žurku, gdje ga je pod uticajem alkohola silovao. Sve se desilo u naselju Čerat u blizini Sremskih Karlovaca. Njegov rođak(30) ga je pokupio navečer oko 20 sati, a vratio ga tek u 4 sati ujutro. Sada se nameće pitanje kakvi su to roditelji koji dozvoljavaju dječaku od 9 godina da ostaje na nekakvim žurkama do 4 sata ujutro?

Iduće jutro dječak nije uopšte htio izaći iz sobe, stalno je ležao i govorio da ga boli stomak. I kada bi ustao, roditelji su primjetili da jako čudno hoda. Odveli su ga doktoru, da bi odmah bio prebačen na dječije odjeljenje, gdje se i dan danas nalazi.Dječak je nagluh, ali uspije progovoriti koju riječOn je tako uz prisustvo roditelja, policiji i socijalnom radniku objasnio kako ga je dirao dole njegov rođak sa kojim je i došao na smu žurku. Nakon toga ga je odveo u drugu sobu, gdje mu je skinuo gaćice i radio one stvari. A.P je odmah priveden, a prema prvim informacijama brani se šutnjom, i kaže da je mali poremećen, da laže. Gdje ćeš vjerovati gluhonijemom dječaku? Vjerujete li mu vi?

Oglasi – Advertisement