UHAPŠEN MANIJAK KOJI JE NAPAO SANDRU AFRIKU! Uhodio pevačicu godinu dana, nasrnuo na nju u restoranu: Evo kako se sada ona oseća

0

Poznatu pevačicu Sandru Afriku, nedavno je napao manijak iz Hrvatske na sred lokala, koji je proganja već godinu dana. Poručio joj je da će je zaklati ukoliko se ne javi, a zatim je došao u lokal u kojem je bila jer ju je pratio i prišao joj.

“Tačno je. Upravo se desio incident. Sva sreća pa je bilo ljudi u restoranu inače ko zna kako bi se to završilo. U pitanju je nepoznat čovek koji Sandru proganja godinu dana. Policija je odmah reagovala i trenutno tragaju za tim licem. Mene je taj čovek zvao i poručio da će da je zakolje ako mu se ne javi na telefon. U pitanju je verovatno psihički poremećena osoba koja je njen fan. Policija je blokirala Novi Beograd i verujem da će mu ući u trag gde se sakrio”, rekao je Mikiša, Sandrin menadžer.

Najnovija vest je da su uhapsila tog manijaka, a Mikiša je izjavio za medije: “Upravo sam dobio infomaciju da je manijak uhapšen. Sandra je van sebe. Istraumirana je. Na sreću, to lice je privedeno i nadam se da joj više neće prići jer ta agonija traje više od godinu dana”.