Ugojila sam se i nabacila kilograme, pa šta? Ovako danas izgleda Indira Radić, mnoge je šokirala, NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

0

Poznata folk pjevačica Indira Radić rođena je u selu Dragojevci kod Doboja u Bosni i Hercegovini. Njezina majka Rosa, domaćica, i otac Živko, dužnosnik Komunističke partije čiji je politički uzor bila indijska premijerka Indira Gandhi, kćer su nazvali po njemu. Indira je upisala medicinsku školu u Doboju iako je imala žeju da pohađa muzičku ali joj je ona bila predaleko.

Prvi album izdala je početkom rata na našim prostorima i u njega uložila 20.000 eura. Drugi album, koji je gdoine snimila 1993. godine, sadržavao je hitove koji su je proslavili. Objavila je album s ubrzo rasformiranim Južnim vetrom i 1995. godine prešla u PGP RTS, gdje je snimila svoj do tada najuspješniji album.

 

Pjevačica je 2000. godine započela suradnju s Grand produkcijom i tri godine kasnije snimila album “Zmaj”, koji je postao najprodavaniji album u Srbiji. Navodno je dobila koji kilogram više, međutim čini se da to njoj ne smeta i da ih nosi sa ponosom mada se mnogi pitaju zašto je to sebi dozvolila.