Ugledao ju je u autobusu i od tada su njih dvoje zajedno 38 godina: Ovo je Ema kojoj je Bajaga posvetio sve svoje najljepše pjesme (FOTO) – Kreacije Portal
Zanimljivosti

Ugledao ju je u autobusu i od tada su njih dvoje zajedno 38 godina: Ovo je Ema kojoj je Bajaga posvetio sve svoje najljepše pjesme (FOTO)

Momčil Bajagić Bajaga je u braku sa Emilijom još od 1989 godine a prije braka živjeli su skupa sedam godina. Imaju kćerku Ađelu i sina Marka a mnogima nije baš jasno kako je Bajaginoj supruzi uspjelo da sve ove godine bude daleko od očju javnosti a njen odgovor je da nije imala želju ikad da se eksponira previše, aiko je bilo nekih neizbježnih izuzetaka.

Bajaga je sipričao kako je njihova ljubav koja traje već 38 gdina započela: “Ema je stanovala u Zemunu a upoznali smo se u autobusu, tada sam je prvi put pitala bi li izašla sa mnom u nedelju a ona je rekla da ne izlazi nedeljom. Meni je to bilo ko dame ohladila, ako to ne izlazi nedeljom? ema je valj izlazila samo subotom otkud znam. Ja  onda nisam postavljao dodatna pitanja te smo tek nakon par mjeseci poćeli furati”. Bajaga je priznao da je sve svoje pjesme posvetio Emi za koju dodaje da joj baš i nije bilo lako trpiti teret njegove slave, ali da njihova veza, kao veza nikada nije bila u iskušenju.

Oglasi – Advertisement