Udovica Šabana Šaulića upravo iseljena: Spakovala stvari i sa koferima napustila porodični dom-Morala u manji dom, a evo zašto i gdje je preselila (FOTO)

0
2694

Idućega mjeseca će se navršiti tačno godinu dana od nesretne pogibije kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj nakon što se kolima vraćao kući sa jednoga od svojih nastupa, a na kola u kojem je on bio sa svojim kumom i muzičarom su naletjela druga kola pri velikoj brzini a kojima je upravljao Turčin koji je bio pod dejstvom alkohola i droga. Ovih se dana mnogo pisalo da se Turčinu koji je kriv za Šabanovu smrt ovih dana izgubio svaki trag, da se traži na sve strane, tako da se još uvijek i ne zna kada će da krene suđenje kada je ovaj slučaj u pitanju.

Šabanova udovica Gordana se još uvijek veoma teško bori sa ovim za nju velikim gubitkom, a po svemu sudeći, nakon godinu dana od smrti svoga supruga odlučila je da spakuje svoje kofere i da iseli iz kuće u kojoj je živjela sa Šabanom. Goca je odlučila da promijeni svoje prebivalište, a svoj dom u kojem je živjela sa Šabanom je odlučila da da na iznajmljivanje, a izvor koji je veoma blizak porodici Šaulić je novinarima otkrio i ove stvari:

” Goca i Šaban su tu uglavnom bili sami, djeca su im dolazila, ali svako od njih ima svoje kuće i stanove. Kada je Šaban nastradao, Goci je sve to teško palo, a na sve to i samački život u onolikoj kući koja je za nju jednu stvarno prevelika i bespotrebna. Zbog toga je skoro riješila da se iseli potraži novi, manji dom”– izvor je još i dodao da je kuća već izdata, ali da se u nju još niko nije uselio.