UDOVICA MARINKA ROKVIĆA NIJE NIKAKO DOBRO- Tužne vijesti o Slavici stižu iz doma Rokvića- SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI (FOTO)

0

Uskoro će biti tačno godinu dana kako je ovaj svijet napustio poznati pjevač narodne muzike Marinko Rokvić, a njegova udovica i njegovi sinovi se i danas teško mire sa činjenicom da njihovog voljenog više nema sa njima. Sin Nikola svakoga dana razmišlja o tome kako bi se njegov otac radovao unuci, koja uskoro treba da dođe na svijet, a i Marku suze krenu jer djed nije ispratio unuka Despota u školu, ali ipak je najteže udovici Slavici, koja kada svi odu svojim poslovima ostane sama:

” Ona je hrabra i ponosna žena, ali nju najbolje pročita sin Marko. On osjeti kad majka kreće da tone u tugu i uvijek priskoči da je izvuče. Trudi se da je nasmije, da je zagrljajem utješi i smiri – ispričao je za medije izvor blizak Rokvićima.

Slavica se nakon Marinkove smr*i vratila pisanju i u tome je našla neku utjehu, te njeni blogovi imaju dosta čitalaca. Žene koje imaju slične situacije obožavaju njene tekstove, te često od Slavice traže savjete kako da prevaziđu veliku bol, i tugu, a Slavica je u jednom svom tekstu napisala

” Pod teretom tuge i bola postoje samo dva izbora. Plivati ili tonuti… Sve je na nama. Čitavog života vodimo borbu sa sobom, a ova borba nas mijenja… Onda dopustiš novim radostima, u mom slučaju radosti moje djece i unučića, da oboje život u najljepše boje i tog trenutka se dešava apsurd, više se ne boriš protiv tuge, čak je zavoliš… Svi mi koji smo nekog izgubili dopustimo novim životnim radostima bez griže savjesti da prostruje dušom, da dotaknu skrivenu tugu. Izoštrimo čula i osjetimo ih da su tu sa nama, da nigdje od nas nisu otišli jer to što je nekad bilo nešto, ne može da postane ništa.”