Udata je za Arapina, ali OVOME se nije nikako NADALA: Nije sve svila i kadifi kako je ona OČEKIVALA…Evo šta je snašlo (FOTO)

0

Danas jedna jako zanimljiva i interesantna priča, a svi smo imali priliku da vidimo kako devojke sa Balkana sve više i više odlaze i udaju se negde daleko, tamo gde im je bolje, jer se ovde ne pronalaze zbog velike krize. Tako je ova devojka, Anika Božić Al-Saraj koju svi mediji nekoliko puta spominju kao jednu od bogatih srpkinja, a kako u samom naslovu piše, ona se udala za Arapina, pa je nekkako sasvim i normlano i logično da ima dosta novca i da je bogata.

Anika je rekla da svi misle kako je njoj upala kašika u med, a što i jeste, ona svaki dan objavljuje skupe stvari po svojim društvenim mrežama, a ona ima i svoj wc gde je zlatna česma, ali je rekla da i ona nekada ima problema i da nije sve tako bajno kako je zamišljala, jer kada imate detre, uvek ste opterećeni i brinete se. Također, ona je dodala da bi svakoj ženi na svetu poželjela dete jer kako i sama kaže žena koja ima dete ima sve na svetu, to je veliko bogastvo za sve.