Udala se za paralizovanog čovjek – priredio joj je DOŽIVOTNO iznenađenje na svadbi…

0
33

Na svadbama se većinom dese iznenađenja tako da ova priča neće biti sasvim obična. Priča nije samo o tome da se jedan sretni zaljubljeni par napokon odlučio uzeti.

U ovoj priči ćete spoznati neizmjernu ljubav koja sasvim prelazi svaku prepreku i poteškoću, a kada vas budemo malo više uveli u ovu priču, onda ćete primjetiti i zašto.

Ljubav koju je ovaj čovjek dobijao od svoje žene je bila tako posebna da mu je bila motivacija kroz cijeli život i želja kako bi uspjeo nešto u životu za šta je mislio da je nemoguće ostvariti.

Prije mnogo godina je ovaj čovjek doživjeo saobraćajnu nesreću zbog koje je ostao nepokretan i u kolicima. Njegova djevojka ga nikada nije ostavila nego mu je samo pružala veliku podršku.

Joey je bio oduvjek njena velika ljubav od koje nije mogla odustati. Ipak, cijeli život se malo poigrao sa njim, a moguće je da je to uradio kako bi ispitao njihovu ljubav koja je bila stavljena na test.

Par mjeseci nakon što su bili zajedno, desila mu se ta nesreća. Ostao je živ na svu sreću ali je ostao nepokretan zbog čega je ostao u kolicima.

Na svakoj svadbi mora biti svadbeni ples između para, ali to je bilo teško izvesti kod Michelle i Joey-a jer su mislili da to neće naravno biti moguće izvesti.

Joey je zapravo imao jedno veliko iznenađenje za Michelle kojem se ona nije nikako nadala. Za dosta parova bi ovakva tragedija mogla da bude kraj ali to se nije desilo kod njih jer su sve to zajedno prevazišli.

Pogledajte video u kojem njih dvoje izvode nemoguće: