UBILI GA KO KERA! Otkrivena VELIKA ISTINA o Titu: Da doktori nisu uradili OVO, preživio bi! – Kreacije Portal
Najnovije Novo

UBILI GA KO KERA! Otkrivena VELIKA ISTINA o Titu: Da doktori nisu uradili OVO, preživio bi!

Velika tuga je obavila regiju kada je objavljewno da je umro drug Tito i već tada smo znali da smo izgubili kompas i da smo krenuli u nepovrat.

Međutim i nakon 4 decenije njegove smrti, i dalje postoje neke kstvari koje su nejasne za sam proces liječenje prvog čovjeka Jugoslavije.
Da podsjetmo, on je umro 4. maja 1980. a ono što je sigurno jeste da je njegova smrt prekrivena velom tajni, a doktori koji su tada bili zaduženi za njegovo zdravlje možda su učinili pravu grešku u njegovom liječenju koje je kasnije rezultiralo njegovom smrću.

Naime, oni su pokušali da naprave prijemosnicu krvne žile na bolesnoj nozi i na taj način pokušali da spasu njegovu nogu, ali tromboza je uradila svoje, te se morala odraditi hitna amputacija.
Da je Tito bio običan građanin, amputacija noge bi se desila odmah, ali pošto se radilo o prvom čovjeku regije, niko nije smio da povuče taj potez jer bilo koja kardinalna greška mogla je tog doktora koštati života.

Sada postavljamo pitasnje, da je povučen pravi potez u pravo vrijeme da li bi Tito ostao živ i možda spriječio raspad Jugoslavije?
Šta vi mislite?

Oglasi – Advertisement