UBICA KORONE SE NALAZI U VAŠOJ KUĆI: Izvanredno otkriće dokazuje da je OVAJ sastojak spas protiv zaraze, a EVO koja količina je potrebna! (FOTO) – Kreacije Portal
Novo Savjeti

UBICA KORONE SE NALAZI U VAŠOJ KUĆI: Izvanredno otkriće dokazuje da je OVAJ sastojak spas protiv zaraze, a EVO koja količina je potrebna! (FOTO)

Od samog početka pojave korona virusa, ne prođe niti jedan dan a da ne pročitamo barem jednu vijest o korona virusu, njegovim simptomima, o načinima kako se zaštiti i drugo.

Pored nekih korisnih informacija tu su i one informacije i razne teorije zavjera, a ono što je najgore jeste da veliki broj ljudi vjeruje u njih.

Međutim, pojavili su se rezultati istraživanja koje je se sprovelo u Holandiji u Nacionalnom trauma centru koje je kokazalo da veliki broj pacijenata koji su zaraženi korona virusom, da veliku ulogu u njihovoj borbi je imala velika količina joda u organizmu.

Prema tom istraživanju Japanci skoro najviše u svijetu unose jod u svoj organizam, pa samim tim imaju najmanju smrtnost u svijetu.

Veliku količinu joda u sebi ima kuuhinjska so, morske ribe i alge, a kada je u ptianju kuhinjska so morate biti oprezni sa time, jer velike količine soli mogu da naštete vašem organizmu.

Koji je vaš komentar na ovo?

Oglasi – Advertisement