U velikom stilu se vratila: Hitova je nizala, a onda nestala preko noći – Elma Sinanović danas izgleda ovako (Video)

0
23

Napokon je naša pjevačica Elma Sinanović snimila novi album, a koji se zove “Nešto lično”. Nakon čak više od 15 godina, ona se sada vratila na scenu. Svima su poznati njeni fantastični hitovi kao “Ah tugo, tugo”, “Gradske priče”, “Čarobno, čarobno”. Oni se veoma rado danas slušaju.

Pored toga što je nizala hitove u jedno vrijeme, a njena karijera je tada bila na vrhuncu, ona je ipak odlučila da se povuče iz cijelog tog svijeta. Svima je to bilo čudno, ali sada je ona poslije toliko godina odlučila da snimi novi album zbog kojeg mnogi govore da se vraila u baš velikom stilu.

Elma Sinanović je obnovila saradnju ponovo sa svojom muzičkom kućom, a snimila je nekoliko pjesama koji se pariraju ozbiljno sa njenim starim hitovima. Elma važi za jednu pjevačicu koja ne voli baš toliko da priča nego samo uživa u pjevanju. Nakon godinu dana ili čak dvije od kako su njene pjesme objavljene, one postaju popularne.

Ono što mnogi ne znaju jeste da je pjevačica Elma imala jednom priliku da uđe u rijaliti, a tako je stalno dobijala pozive. Zbog toga je ona donijela pametnu odluku i dobijala sve te pozive jer smatra da bi to bio pogrešan put za njenu dugoročnu karijeru, u čemu su je mnogi i pohvalili.

Svi se pitaju kako ona izgleda poslije toliko godina i da li se išta promijenila. Ona je lijepa i divna baš kao i uvijek, a nazivaju je damom sa stilom i elegancijom, što nam je svima nekoliko puta pokazala. Mnogima je ona uzor jer nije kao ostale pjevačice i ne pravi tolike skandale kao ostali.

Danas ona izgleda ovako:

Ovdje možete i poslušati njen novi hit kojeg je snimila poslije toliko godina: