U ustima imate ovakve rane? EVO šta vam organizam poručuje, PODHITNO uradite slijedeću stvar ili ste gotovi – Kreacije Portal
Uncategorized

U ustima imate ovakve rane? EVO šta vam organizam poručuje, PODHITNO uradite slijedeću stvar ili ste gotovi

U ovom tekstu ćemo govoriti o zdravlju čovjeka, kao i svim signalima i indikatorima koje nam naše tijelo zapravo šalje kada je u opasnosti.


Moramo uočiti neke stvari koje su možda na prvi pogled bezazlene, međutim zbog njih ipak može na kraju doći do nečeg mnogo goreg, pa stoga veoma brzo moramo reagovati.
Jedna studija koja je provedena na jednom institutu u Texasu, Sjedinjene Američke Države, došla je do rezultata kako se dnevno treba unositi najmanje 400 grama folne kiseline u organizam.


Folna kiselina je u medicini poznata pod zvaničnim nazivom vitamin B9, te on je neophodan za normalno funkcionisanje našeg tijela.

Vitamin B9 utiče na naše eritrocite, pa je i naš DNK mnogo kvalitetniji, a vođeni tom logikom mi ćemo kasnije imati i mnogo zdravije potomke, jer je njihova DNK veoma kvalitetna.
Zato ako vam, na neki način, nedostaje ovog vitamina u vašem organizmu, to se lako primjeti. A prvi indikator ovakvog stanja je anemija.

Oglasi – Advertisement