U srpskom selu se rodila beba FENOMEN:Pop zbrisao iz crkve kad GA JE VIDIO: EVO šta je mala beba imala u ustima(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

U srpskom selu se rodila beba FENOMEN:Pop zbrisao iz crkve kad GA JE VIDIO: EVO šta je mala beba imala u ustima(FOTO)

Svjedoci smo da se širom svijeta dešavaju razne stvari koje su neobjašnjive, a nemalo slučajeva je upravo vezano za bebe, pa imamo bebe koje se rode sa toliko kose na glavi da ni odrasla sooba nema toliko kose i tako dalje.

Ono što je opšte poznato jeste da se bebe rađaju krezave i da tek poslije nekog vremena dođe do nicanja zuba koja mogu da budu jako bolna za bebe i za roditelje jer tih dana niko ne spava.

Međutim, jedna situacija koja se nedavno desila u jednom selu u okolici Prizrena, u kojem je porodica Krasnić dobila dugo očekivanu prinovu, ali pri samom rođenju primjetili su nešto neobično u ustima bebe. Ona je već imala par zuba u ustima. Ljekari su ostali u šoku jer šansa da se ovako nešto desi je jedan naspram milion.
Čak i je pop iz sela bio mišljenja da se tu radi o đavoljim poslovima.

Ali, ne treba omdah to pripisivati đavoljimi poslovima. Svjesni smo da veliki uticaj na naš organizam ima GMO hrana, a pored toga koristimo razne medikamente koje mogu dovesti do nekih ranijih promjena u našem organizmu i organizmu bebe.
Koji je vaš komentar na ovo?

Oglasi – Advertisement