U SOBU SAM STAVIO ČAŠU SA VODOM I SOLI ZATO ŠTO MI JE TO DJEVOJKA REKLA: Ono što se dogodilo u jednom danu je NEVJEROVATNO!

0

Nema boljeg mjesta za opuštanje i miran boravak od naše kuće. Ovo je oaza mira , gdje ćemo isprazniti stres koji smo imali. Da li učimo , ili radimo drugu aktivnost , kada dođemo kući , želimo da se odmorimo.

Ali ipak nas ponekad naš dom čini umornim. U mnogim slučajevima to je zbog loše vibracije i energije u njemu. Neki možda ne vjeruje , ali loša energija snažno utiče na naše živote. Od ovoga zavisi naša osjećanja, emocije , misli. Dom je mjesto gde se negativna energija može akumulirati , utičući na naš odnos sa porodicom.

Čim loša energija uđe u vašu kuću ona će ostati tamo , dok ne učinite nešto da biste je izvukli. Dok je ne eliminišete možete imati dosta nesporazuma i sukoba. Evo metode koja će vratiti mir u vaš dom. Ono što vam treba je:

-Bijelo sirće (1 bočica)

-Morska so (1 kašika)

-Transparentna staklena vaza

– Voda

Sipajte sirće i malo vode u čašu , zatim dodajte so i stavite na na najnegativnije mjesto u vašoj sobi. Postupak ponavljati sve dok so ne potone na dno , to je znak da je negativna energija nestala.