U porodici je sve bilo dobro dok nisam rodila sina: Onda je za mene krenuo pakao- Na znam šta sam krivo napravila da me sada svi mrze (FOTO)

0

Odnosi u braku i u porodici dosta često znaju da budu zaista komplikovani, posebno kada se radi o nekim patrijarhalnim i konzervativnim porodicama, koji zaziru od modernoga svijeta i koji u svemu novome vide neku opasnost i prijetnju. U to se uvjerila i ova mlada žena koja je shvatila u kakvu je zaostalu porodicu ušla tek kada je na svijet donijela svoga sina prvijenca:

” Imala sam odličan brak i svekrvu za primjer, sve je bilo savršeno. Bila sam trudna i nosila sam dječaka, vjerujte mi da sam jedva čekala da se porodim, ali nisam ni slutila da će mi tada startati pakao od života. Nakon što sam se porodila došla sam kući. Odlučila sam se slikati sa svojim malim preslatkim anđelom, a fotografiju sam stavila na Facebook profil, jer sam jednostavno željela da i moji prijatelji vide moj ponos i diku.”

Ali tada dolazi do situacije kada je shvatila koliko je njen muž u stvari van svih modernih događaja i shvaćanja i koliko je nazadan i primitivan u nekim razmišljanjima što ju je sa pravom i uplašilo:

‘Međutim poslije par minuta, kao grom iz vedra nema su mi suprug i njegova majka naredili da smjesta uklonim sliku sa svog profila. Nisam se obazirala na ono što kažu jer je fotografija za jako kratko vrijeme skupila 200 lajkova i glupo mi je bilo da je uklonim. Kada su shvatili da sliku još uvijek nisam izbrisala, došli su ponovo u sobu. Zatim mi je muž pred njegovom majkom i tek rođenim djetetom prijetećim glasom galamio i rekao da će me istjerati na ulicu ovako tek porođenu, i da sina više nikada u životu neću vidjet. Na te riječi sam ostala bez teksta, nisam znala šta da mu odgovorim, jer sam vjerovala da on nije takav tip čovjeka.”

I na kraju je ova žena ostala zbunjena i poprilično u strahu zbog reakcije njenoga muža i svekrve  i nikako joj nije bilo jasno šta je to tako loše u postupku kojeg je napravila:

” Ne znam samo zašto mu je toliko smetala ta fotografija koju sam okačila na Facebook. Možda nešto krije od nekoga a da ja to ne znam, mada mislim da bi mi rekao da je to u pitanju, ali opet zaista se čudno ponaša i nisam navikla da ga viđam ovakvog. Skroz je čudan i skoro pa neprepoznatljiv.”