U ovom GOLUBARNIKU je Ceca živjela prije udaje! Danas se bahati sa VILOM na Dedinju, U OVOM ćumezu jela HLJEB OD JUČER I PILEĆI PARIZER(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

U ovom GOLUBARNIKU je Ceca živjela prije udaje! Danas se bahati sa VILOM na Dedinju, U OVOM ćumezu jela HLJEB OD JUČER I PILEĆI PARIZER(FOTO)

Ceca Ražnatović je poznata po tome da voli raskiš, kič, novac i moć i sve ono što je ekslkuzivno što vole pripadnici džet seta. Može joj se jer ima milione od Arkana , a pored toga ima i svog novca kojeg je zaradila tokom godina karije, a sve te pare drži na banci. Sve se da primjetiti na njenim pripremama za rođenje prvog unuka Željka. Ekskluzivna kolijevka je namjenski pozlaćena a koštala je nekoliko hiljada eura.

Sobu i apartman je sredila po posljednjim smjernicama mode i dizajna, i sa jako skupim detaljima za dijete koje još uvijek nije svjesno svog dolaska na ovaj svijet. Grdan novac je potrošila na ovaj porođaj, a neki navode i kako je iskeširala blizu 100 hiljada eura, za proslavu rođenja unuka, te na ketering na kojem su se jeli najskuplji morski plodovi, i internacionalna kuhinja koja je koštala čitavo jedno malo bogatstvo. Međutim, malo ko zna da je sredinom ’80 – tih godina, kada je Ceca započela svoju karijeru i prije nego li je upoznala Arkana živjela sasvim skromno, i bilo joj je samo bitno da bude u središtu svih dešavanja u nekadašnjoj Jugoslaviji, a to je definitivno bio Beograd.

Ona je živjela zajedno sa svojom drugaricom Dragicom u Kalenićevoj ulici, i to kao gost, i nije morala da plaća kiriju. Živjele su od danas do sutra i sastavljale su jedva kraj s krajem. ’90- te godine, izdaje album Pustite me da ga vidim, a prodat je u 350 hiljada primjeraka, a odma za njim je išao album Babaroga, tako da se Ceca za jako kratko vrijeme obogatila. Tada je odlučila da kupi stan i to ni namnje ni više nego na vračaru koji je bio njen 1/1.

Oglasi – Advertisement