U dekolte Dragane Mirković gledao je cijeli grad: Ali nije uspjela da nadmaši ovu ”crnku” (FOTO)

0
12

Minhen je, kao što je to većini ljudi poznato od 22. septembra domaćin famoznog i ultra popularnog Oktobarfesta. Manifestacija će trajati sve do 7. oktobra, a ono što su neki od inostranih medija , a i naših predstavnika primjetili je pojavljivanje poznate folk pjevačice Dragane Mirković na ovome festivalu, kao i nešto neobično za nju, a to je isticanje njenih grudi u prvi plan.

Dragana se na Oktoberfestu pojavila u plavoj haljini, sa širokim osmijehom i bujnim dekolteom.

Uživala je dragana u društvu svoga supruga Tonija kao i u društvu svojih prijatelja, a ni velike količine piva nisu svakako bile na odmet.

Osim Dragane, koja je ipak najpoznatija u balkanskim dijelovima Europe, na ovome festivalu su se pojavile i neke velike svjetske zvijezde i ličnosti, a prethodnih godina su ove svjetske zvijezde obilježile Oktobarfest:

Paris Hilton

Ona je u Minhenu bila 2006. godine, a i ona je tada ispoštovala odijevanje koje je uobičajeno na ovome festivalu. Pa se tako i Paris Hilton pojavila u širokoj haljini i sa veoma upadljivim dekolteom

Sa Paris je čari vesele manifestacije otkrivala njena bivša asistentkinja i sadašnja rijaliti zvijezda Kim Kardašijan Vest.

Hejden Penetijeri i Vladimir Kličko

Iako ovaj par više nije u ljubavi, dok su još bili zajedno znali su se često vidjeti na Oktobar festu, a ova je fotografija snimljena 2010. godine.

Tina Tarner

Kada je neko velika svjetska zvijezda onda se i kod oblačenja može nekako preskočiti, pa je Tina uživala u svome piću, 2014. godine u ”običnoj” haljini.

Ali niko nije izgledao kao ona…

Ali što se dekoltea tiče, pobjednica svih pobjednica je svakako Salma Hayek, koja je ujedno i prvi dekolte Holivuda, a sada nosi i titulu prvoga dekoltea Oktobarfesta i Bavarske

Salma se ovakva  na Oktobarfestu pojavila 2008. godine i zato je Dragana Mirković za nju, još uvijek, mala maca, barem što se poprsja tiče.

.