U BRAKU SU BILI SAMO 5 MJESECI, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA LIJEPA VJEROUČITELJICA SELMA: Iznenadit ćete se kad je vidite (FOTO)

0

Prije otprilike sedam godine , vijest kako se crnogorski pjevač Dado Polumenta ženi prelijepom vjeroučiteljicom  Selmom Mekić , odjeknula je cijelim regionom. Njih dvoje su se vjenčali 12 decembra 2012 godine. Međutim njihov brak je trajao svega pet mjeseci , nakon čega su se razveli.

Kako su tada za medije izjavili njih dvoje su se razveli samo zbog toga što misle da su „dva svijeta različita“. Više se ništa od njih nije moglo saznati , jer se Selma nikada nije oglasila u medijima , a i Dado je bio potpuno zatvoren što se te teme tiče.

Nakon razvoda sa Dadom Polumentom , Selma je pokrenula svoj privatni biznis. Naime , Selma se bavi kaligrafijom , kao i izradom orginalnih ženskih marama.

 

„Krenuli smo sa prvom serijom ženskih marama , sa mojim orginalnim kaligrafskim radom , i zaista sam sretna što je sve više žena koje sa zadovoljstvom nose marame , svaka na svoj način