U braku sam već 20 godina, ali imam ljubavnika koji je mlađi od mog sina: Nisam znala šta me je snašlo, ali ovo se može baš svakome desiti (FOTO)

0
1122

Živimo u vremenima u kojima se i ljudi koji su uvezi osjećaju sve više usamljenima i otuđenima, jer su se nekako svi pozabavili sobom samima, pa čak ni supružnici ne kontaktiraju, sve manje imaju seks, pa nije ni čudo da mnogi od njih utjehu traže na nekim drugim stranama. Takva je i ispovijest ove žene, koja je u braku već 20 godina, ali nije bila zadovoljna sa onim u šta se njen brak pretvorio:

”Imam 47 godina i u braku sam, ali sam isto tako već 3 mjeseca u sretnoj vezi sa momkom koji ima svega 22 godine. Čak je 3 godine mlađi od mog sina i tek sam sada spoznala šta znači prava sreća, pravo zadovoljstvo. Viđamo se skoro svaki drugi dan, a prije nekoliko dana me je zamolio da mu posudim 5.000 eura kako bi riješio neke financijske probleme. Nikada ne bih pomislila da me želi iskoristiti, tako da smo otišli do banke gdje sam podigla i više nego što je trebalo i sve mu dala.”

Dalje u nastavku ova žena opisuje kako se nakon toga situacija malo zakomplikovala, ali…

”Poslije toga je otišao i nije se javljao na telefon 2 dana. Tada je za mene uslijedio najgori trenutak ikad u mom životu. Tada je došao u naše “ljubavno gnijezdo” sav u modricama i pretučen. Jedva da sam ga prepoznala. Od silnog šoka sam zaplakala. Nakon što sam se malo smirila pokušao mi je objasniti šta se dogodilo. Naime, njegov je otac dugovao nekim opasnim ljudima pare, pa ih je on odlučio vratiti. Međutim, u trenutku kada im je dao novac, oni su ga pretukli pod izgovorom da će ga to naučiti pameti. Zaista ne mogu da povjerujem da postoje takvi ljudi”

Na kraju je ova žena u svojoj ispovijesti , na opšte iznenađenje svih koji su to pročitali, rekla i ovo:

”Htjela sam ga utješiti pa sam mu rekla da zaboravi na novac koji sam mu dala. Volim ga kao muškarca ali sam u tom trenutku osjetila neku majčinsku ljubav prema njema. Duša draga, da bi zaštitio porodicu on je žrtvovao sebe. Da sam deset godina mlađa, bez razmišljanja bi se razvela od muža i otišla da živim sa njim, to je pravi muškarac.”