U beogradskom autobusu žena stala kod vrata: ALI SVI SU GLEDALI U NJENE NOGE..Nisu mogli verovati ŠTA VIDE SVOJIM OČIMA! (FOTO)

0

Nikada ne možemo u potpunosti razumjeti što je nekoga natjeralo na nešto što nam se čini čudnim i nemamo pravo osuđivati ​​nekoga zato što živi drugačijim životom od nas. Svatko od nas je složeno biće, sa svojim detaljima i svojim izazovima, i sve dok nas oni ne povrijede, to nije naš problem.

Danas vam donosimo priču koja je šokirala domaći internet, iako se u razvijenim zemljama rijetko primjećuje jer su na Zapadu ljudi slobodniji i više brinu o svojim poslovima. Naime, prelijepa djevojka, ne samo zbog svog izgleda, već i zbog svojih stopala, privlači sve poglede, ova Beograđanka stoji u autobusu punom ljudi, bez cipela i čarapa na nogama.

Čini da se svi osjećaju čudno.  Odjevena u laganu ljetnu haljinu, s torbom, bosa je hodala po autobusu i sišla na stanici. Nitko nije bio siguran o čemu se radi, ali svi su rado komentirali. Neki tvrde da je ovo jako blesav potez jer su autobusi kod nas jako prljavi i pločnici nisu nimalo čisti vani, dok su drugi branili djevojku argumentom da ne možemo znati šta joj se desilo – možda joj je neko ukrao cipele, možda joj je obuća pukla ili jednostavno voli šetati bosonoga.