Tvrdila da su joj djeca oteta, a onda se saznala prava istina: Majka monstrum priznala sve policiji, užas – Kreacije Portal
Najnovije Novo

Tvrdila da su joj djeca oteta, a onda se saznala prava istina: Majka monstrum priznala sve policiji, užas

U prethodna tri dana se u Šapcu odvijala prava drama u koju je bilo uključeno i dvoje maloljetne djece. Vijest o pokušaju otmice dvoje maloljetne djece. Vijest o pokušaju otmice dvoje maloljetne djece u sred dana, u srpskim medijima ali i u regionu je odjeknula kao bomba. Naime, majka ove djece je prijavila u policiji pokušaj otmice, na što su oni rapidno reagovali.

Naime, radi se o tome da je u posljednje vrijeme sve više ovakvih slučajeva, pa policijski službenici prijave ovog karaktera smatraju hitnim i od velike važnosti, stoga na njih reaguju vrlo brzo. Njena sestra je također dala izjavu za jedne novine kako je vidjela šta se sve odvijalo na ulici. Ona je rekla kako je njena sestra stojala na ulici zajedno sa svojom djecom kada su joj prišla tri nepoznata muškarca i pokušala da djecu strpaju u kombi. Ona je zatim odmah počela da vrišti, što je spriječilo zločince u njihovoh namjeri. Sve se odvijalo u popodnevnim satima, a ona tvrdi da niko od prolaznika koji su se tu našli nije htio da im pomogne.

Obzirom da je taj dio ulice pod video nadzorom, policija je odmah pregledala snimke, nakon čega se utvrdilo da do otmice nije ni došlo. Čak je i majka na kraju rekla da je bila lažna dojava, a iz policije navode kako ovo nije prvi put da im se ova osoba javila i prijavljivala sumnjive navode. Na samom snimku se jasno može vidjeti kako do otmice nije došlo, a koji su razlozi njene stvarne prijave, to još uvijek ni ne zna, niti je ona htjela da kaže išta povodom toga.

Oglasi – Advertisement