Tviteraši Na Najgori Način Napali Lidiju Vukičević Zbog Njene Izjave O Napastovanju- ”KAKO MENE NIJE NIKO SILOVAO”- ONO ŠTO SU JOJ NAPISALI NE BI MOGAO NI PAS SA MASLOM DA POJEDE- HOROR (FOTO)

0

Veliku je prašinu podigla glumica Lidija Vukičević koja je otvoreno stala na stranu glumca Branislava Lečića te je rekla kako ne vjeruje da je Lečić silovatelj, pa je postavila i grozno pitanje: “Kako to da mene niko nije silovao za 30 godina karijere”– te je na to još napisala:

” Ja se pitam kako to mene niko nije silovao. Evo, 30 i nešto godina sam na sceni, nisam ni ružna ni ovakva ni onakva. Bila sam jedna od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije. Ne kažem da mi se nisu nametali muškarci na taj način, ali me niko nije silovao, svi su bili razumni i shvatili su odbijanje”. Nije prošlo mnogo, a stigle su mnoge osude na ovaj njen komentar, a mnoge žene su poručile da treba bojkotovati glumicu:

” Je li realno da je Lidija Vukićević izjavila: “što mene niko nije silovao za 30 godina karijere?!” E vrano jedna. Uvijek je imala taj neki vajb koji ju je činio meni užasno odvratnom osobom. Volim kada se iznova ispostavi da sam u pravu. Žena je ženi vuk! ”– samo su neki od tvitova.