TUGA DO NEBA- NAŠU BIVŠU učesnicu “Velikog Brata” su KIDNAPOVALI, a onda joj je AMPUTIRANA noga- Ovako danas izgleda (FOTO)

0

Tatjana Jovančević domaćoj publici je postala poznata učešćem u rijalitiju “Veliki Brat” 2009. godine, a na sebe je najviše skrenula pažnju sa svojom veoma tužnom životnom pričom. Njoj je naime, sa 23. godine amputirana noga, nakon što joj je dijagnosticiran tumor na koljenu, a jedne prilike na društvenim mrežama, Tamara je napisala ove stvari:

”Prije 27 godina dobila sam lentu najljepše, mis Bosne i Hercegovine. Imala sam samo 16 godina. Trebalo je da izađem na izbor za mis Jugoslavije u septembru te godine, odbila sam, i odbila sam ugovor jedne modne kuće. Vratila sam se u Zemun sa raspusta od bake i ovdje mi je lagano počeo pucati život. Otac našao neku udavaču već tada udatu, uselila mu se zla u stan, a mene je izbacio na ulicu zbog nje, bila sam višak, tijesno ako sam i ja tu. Svako bira svoju sudbinu, ja sam bila glupa jer nisam birala da krenem drugim putem, unovčila svoju ljepotu i sad uživala negdje u svijetu. Dobila sam drugi zadatak, dobila sam borbu sa teškom bolešću i tumorom, ostala bez dijela tijela i sjedim i evo sada gledam ove crne neandertalce i slušam krik majmuna’‘

Njena majka je , dok je Tamara bila u rijalitiju ispričala kako je Tatjana bila kidnapovana kada je imala 16 godina, te da su je tokom posjete baki u Bosni bili oteli neki muslimani koji su je tri mjeseca držali u jednom podrumu. Tatjana je navodno nekako uspjela da pobjegne, a njen otac je tvrdio kako je ta priča izmišljotina. Tanja je na kraju ostavila život pred kamerama po strani te se zaposlila u jednom kozmetičkom salonu, a sada se u javnosti pojavila tužna vijest da je Tamari otkriven tumor na dojci.