TUČA: HAOS:LUDILO! Ceca OVAKVA istrčala iz sudnice: Sestra Lidija skočila da je PRIDRŽI: EVO ŠTA SE DESILO NA SUDU! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

TUČA: HAOS:LUDILO! Ceca OVAKVA istrčala iz sudnice: Sestra Lidija skočila da je PRIDRŽI: EVO ŠTA SE DESILO NA SUDU! (FOTO)

Domaća popularna pjevačica Ceca Ražnatović, posljednjih nekoliko mjeseci u suštini i ne radi ništa, nego se samo pripremala za dolazak na svijet njenog prvog unuka, kojeg je njena snaha Bogdana porodila jučer oko 10 sati prije podne, i to na carski rez. Ceca je sve na vrijeme spremila, tako da kada se vrate iz privatne klinike, Bogdanu i malog Željka će da dočeka sve spremno za njih. Ona je pokupala da napravi da se Bogdana porodi čak i u istom apartmanu u kojem je Ceca porodila i Veljka i Anastasiju, a o njoj se brinuo posebni medicinski tim ljekara i drugog osoblja, a Bogdaninom porodu je asistirao doktor koji je porodio Cecu oba puta.

Ceca nekoliko mjeseci nije izlazila iz kuće, jer se pridržavala mjera zaštite kada je pandemija korona virusa u pitanju, ali je ipak ovih dana bila primorana da napusti svoju vilu na Dedinju. Tako se Ceca pojavila na sudu u vezi njene tužbe prema Jeleni Karleuši, koju je tužila za klevetu i za uvredu časti, a taj se slučaj vuče još od 2017. godine, i samo je mali dio njihovog rata za estradno prestolje u Srbiji. Ceca se ponovo na sudu pojavila sa svojim advokatom, dok je Jelena smatrala kako nije potrebno da se ona pojavljuje, već je samo poslala svog advokata na ročište.

Na kraju samog ročišta, poprilično ljuta Ceca je na jedno od pitanja novinara šta se desilo na ročištu rekla: “Tuča, ludilo, haos”, te je na taj način aludirača na to da novinari obično prave od muhe slona, tako da je ovaj put pokušala biti sarkastična, a njen advokat je rekao kako je suđenje gotovo, te da se sada samo čeka konačna odluka suda na Cecinu tužbu.

Oglasi – Advertisement