Trik od strane najvještijeg keramičara: Stare pločice će vam biti kao nove, a izgledat će kao da ste ih kupili u keramičkom salonu

0
100

Zbog današnje moderne tehnologijom, ona vam može pomoći kako biste odradili posao, a tačnije kako bi ta tehnologija odradila posao za vas. Danas ćemo vam pokazati zapravo šta i mislimo pod tome. Ljudi su naravno zasluženi za pravljenje te tehnologije, ali bitna stvar je da nam može dosta olakašati život.

Spremili smo jedan video gdje možete sami pogledati robota koji je napravljen, a on može za samo jedan dan da vam napravi kuću, također da poreda sve cigle za vaš put u dvorištu. Sve što je njemu potrebno su samo par minuta, a inače bi čovjeku za takav posao trebao cijeli dan, a što je najgore umorio bi se kao nikada.

Govori se kako će sve moderne mašine i tehnologija zamijeniti sve majstore u budućnosti i za posao gdje je potrebno deset ljudi, vama će biti potrebna samo jedna mašina i jedan čovjek koji će je uputiti šta treba raditi. To naravno je dobro sa jedne strane gledišta, ali sa druge i nije baš dobro jer će mnogi majstori ostati bez posla, ali nećemo o tome previše razmišljati jer do toga ima još mnogo godina kako bi se ostvarilo.

Majstori ipak imaju drugačije mišljenje jer oni govore da njih niko neće moći zamijeniti jer su oni ti koji moraju davati savjete kako bi se konstruisao rad robota. Mi smo za vas spremili ejdnog majstora koji je pokazao da ništa ne može da se uradi bez malo čovjekove ruke i njegovog znanja. Od starih keramičkih pločica ćete vi dobiti totalno nešto novo jer će izgledati kao da ste tek kupili nove pločice, te sve što je potrebno možete pogledati u videu ispod: